kreft-01

Izkušnje z Založbe Mladinska knjiga in RTV Slovenija nadgrajuje pri delu za FIXMEDIO. Je zanesljiv in izredno natančen, ob tem pa mu nikoli ne zmanjka svežih idej. Pri delu ga žene čut za odgovornost, zaradi katerega se ne ustavi, dokler delo ni vrhunsko opravljeno.

Jure Kreft

Izvršni producent
dostal-01

Trenutno študira filmsko in televizijsko režijo na AGRFT in je eden tamkajšnjih najbolj perspektivnih študentov. Svoj talent za ustvarjanje z gibljivo sliko razvija že od malih nog in z vsakim novim projektom želi preseči samega sebe. V delo vnese čustva, ki projekt oživijo in ga pobarvajo, gledalcem pa sežejo v srce.

Jure Dostal

Režiser
aron-01

Izjemno talentiran študent filmske in televizijske režije na AGRFT, ki pri delu sledi svoji viziji in navdušuje tako ljudi okoli sebe kot tudi občinstva filmskih festivalov po različnih državah.

Aron Horvath

Režiser
marin-01

Znanje, ki si ga je pridobil na dodiplomskem študiju režije na AGRFT, nadgrajuje s študijem produkcije na magistrski stopnji. Je vesten in zelo vsestranski član ekipe, na katerega se vsakdo lahko zanese. Za piko na i navduši tudi s svojimi kuharskimi veščinami.

Jan Marin

Producent, animator, režiser
nika

Izjemno organizirana, polna idej in sočutna oseba, ki pomaga uresničevati vizijo naše produkcije. Rada skrbi za sezname, koledarje, načrtovanje in seveda ljudi, v katerih hitro prepozna potenciale in iz njih izvabi najboljše.

Nika Osredkar

Koordinatorka produkcije
darko-01

Nadarjen fotograf, ki je nov izziv našel v gibljivi sliki. Izjemno očarljiv in hkrati preprost ustvarjalec, ki ob delu za kamero pozabi na čas. Projektov se loteva s strastjo in prav zato je nepogrešljiv del naše ekipe.

Darko Sintič

Direktor fotografije
mario-01

Ko je pri 17 koordiniral produkcijo celovečerca Vloga za Emo, je postalo jasno, da je rojen za delo v produkciji. Ima bogate izkušnje z Arkadene in ljubezen do organiziranja škatel s filmsko opremo. Pri njem je filmska oprema zato vedno v varnih rokah, neizmerno rad pa jo tudi prevaža z vozili vseh vrst.

Mario Knapič

Manager produkcije
daniel-01

Svojo ljubezen do glasbe in zvoka, ki ga spremlja že od malih nog, nadgrajuje z delom v filmu. V ekipo prinese sproščenost in s svojim izborom glasbe vedno poskrbi za dobro vzdušje.

Danijel Bogataj

Tonski mojster in avtor glasbe
nal-klemen

Nal je absolvent Akademije za likovno umetnost in oblikovanje, ki smo ga filmarji zaradi njegove kreativnosti, zavzetosti in sposobnosti, da vsak kader vizualno izpopolni, vzeli za svojega.

Nal Klemen

Scenograf
_MG_0820

Odlikuje ga izjemno široka paleta sposobnosti: vedno dosegljiv, odličen smisel za organizacijo, znajde se z vsakršno filmsko tehniko in se resnično posveti naročniku. Lahko vam tudi kaj zapoje ali opravi električarska dela (res je vsestranski)!

Jan Šuštar

Producent
_MG_0805

Martinu ne zmanjka motivacije niti na setu, niti v postprodukciji zvoka. Vselej točen, zbran in natančen. Entuziast, ki se ukvarja s tonom tudi takrat, ko bi lahko počival.

Martin Rajšter

Tonski mojster
rsz_img_2437

Strast do filma je razvil že v zgodnjih letih. Čeprav ji sprva ni posvečal veliko pozornosti, ga ni minila, zato ji je kasneje začel slediti. Kot ljubitelj zgodbe se trudi razviti njen maksimalni učinek v vseh fazah produkcije, trenutno pa se najbolj odlikuje kot montažer z izjemnim občutkom za akcijo.

David Lah

Montažer

… in še mnogi drugi posamezniki, brez katerih naših projektov ne bi bilo!